مدرسه ابتدایی در هندوستان در شهر Bhilware Rajasthan

این مدرسه ابتدایی در شهر Bhilware Rajasthan واقع شده است. مساحت این پروژه در حدود 2612 مترمربع و تمرکز پروژه برای ایجاد یک فضایی مناسب جهت ایجاد ابزار موفقی برای یادگیری می باشد .

مدرسه ابتدایی در هندوستان در شهر Bhilware Rajasthan

توضیحات متن توسط معماران پروژه ارائه شده است.

در زمان های قدیم ، دانش آموزان در مدرسه ابتدایی محیط های باز در زیر درختان آموزش داده می شدند. ما از این مفهوم الهام گرفته ایم تا کودکان با طبیعت ارتباط برقرار کنند . این یک روش شگفت انگیز برای یادگیری مهارت های مختلف زندگی و فرصتی برای بچه ها فراهم می کند تا بتوانند دویدن ، پرش ، سر خوردن و کشف خود را به روشی غیررسمی انجام دهند.

مدرسه ابتدایی در هندوستان در شهر Bhilware Rajasthan

شکل ساختمان این مدرسه ابتدایی در شهر Bhilware Rajasthan توسط یک تکه پنیر مثلثی سوراخ شده دارای سوراخ های ریز در طرفین است . به همین ترتیب ، سطح خارجی ساختمان دارای سوراخ های متعدد است. نمای بیرونی دارای پانل های پنجره بسیار ریز برای حفظ ارتباط بصری با طبیعت و محیط اطراف است. اندازه پنجره ها برای اطمینان از ایمنی و موقعیت یابی توسط دانش آموزان کوچک است و این امکان را به دانش آموزان می دهد تا هنگام نشستن بتوانند منظره ای از بیرون را مشاهده کنند . در هر طبقه به صورت غافلگیرانه ای مزارع کوچکی طراحی شده و شکل ارگانیکی به سازه داده است .

مدرسه ابتدایی در هندوستان در شهر Bhilware Rajasthan

از راه دور ، ساختمان مانند یک باغ شیب دار به نظر می رسد. در نزدیکی ورودی اصلی یک سالن آمفی تئاتر باز وجود دارد که برای فعالیت های صبحگاهی و اجرای نمایش استفاده می شود. وسعت نقشه علاوه بر ایجاد فضای مورد نیاز پروژه به مانند یک باغ شیب دار می باشد که بستری مناسب جهت دوچرخه سواری است .

شیب اول دارای دو قسمت بزرگ سفارشی است، شیب دوم که طولانی ترین شیب ساختمان است ، دارای تعدادی مانع است. و شیب سوم ، که از نور کافی خورشید برخوردار بوده ، دارای گیاهان زراعی است ،همچنین این پروژه دارای یک باغ آشپزخانه برای هر کلاس برای رشد سبزیجات و گل های خاص بوده و این یک پیوند ویژه بین کودکان و طبیعت اطراف آنها ایجاد می کند. قسمت اعظم پشت بام دارای یک سالن جنگل با چشم اندازی از کل شهر Bhilware Rajasthan می باشد .

ترجمه و تدوین : مهندسان مشاور اروین معماری پارس

پیمان رزمجو

Architects: SferaBlu Architects

Area: 2600 m²

Year: 2018

Photographs: Umang Shah

Place:Bhilware Rajasthan, INDIA

Text description provided by the architects. In olden times, students were taught in open environments under the trees. We have been inspired by this concept as it helps children connect with nature. It is a wonderful way to learn various life skills, and presents an opportunity for kids to run, jump, slide, make a mess and explore themselves in an informal way.

The school is located in the urban fabric of Bhilware Rajasthan, India. The project covers an area of 2612 Sq. M. The design is focused on establishing an entity for students, where the built space and environment together becomes a successful tool for learning.

The form of the building was inspired by a triangular cheese sliver with tiny holes on its sides as seen in cartoons; likewise, the external surface of the building has multiple punctures. The exterior facade has many tiny window panels to maintain visual connectivity with nature and the surroundings. The size of the windows is small to ensure safety and positioning is driven by the height of the students. The students get a view of the outside while sitting at their desks. Each floor is staggered which creates small planters and generates an organic form of the structure.

From a distance, the building looks like a sloping garden. Near the main entrance is an open amphitheater which is used for activities such as morning prayers, dramas and performances. The size of the plot and space needed for the project left limited peripheral space for essential outdoor activities. This made us repurpose the roof of the entire building into a sloping garden interconnecting each floor. The flat area of the roof is used as a cycling track.

The first slope has two huge custom-made slides; the second slope, which is the longest slope in the building, has obstacle courses; and the third slope, which has enough sunlight, has planters, one kitchen garden for each class to grow their own vegetables and flowers. This creates a special bond between the children and the nature around them.  The topmost part of the roof has a jungle gym where they climb and swing with a view of the entire city beyond.

منبع : www.archidaily.com

بازدیدها: 16