ساختمان سلف سرویس مرکزی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

زیر بنای سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار : دو هزار و پانصد متر مربع

تعداد طبقه : دو طبقه

محل اجرا : استان سیستان و بلوچستان شهرستان چابهار

 طراحان معماری : پیمان رزمجو ، بهشاد دادگستر

همکاران سازه : مهدی رزمجو

همکاران تاسیسات مکانیکال : امین تورث

همکاران تاسیسات الکتریکال : انوشه اسراری

در سال هزار و سیصد و هشتاد و هفت طراحی سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار  به مهندسین مشاور اروین معماری پارس محول گردید. ساختمان سلف سرویس مرکزی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار دارای مساحت دو هزار و پانصد متر مربع می باشد . در آن زمان در پردیس دانشگاه هیچ نماد و نشانه مناسبی از رسالت اصلی دانشگاه یعنی دریانوردی وجود نداشت.  تنها میدان قایق در دانشگاه وجود داشت که میدان ساده با یک قایق کوچک در میان آن بود.

سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار با اهتمام آقای دکتر اوکاتی رییس وقت دانشگاه در کمیسیون ماده سی و دو سازمان برنامه و بودجه تصویب شد. بودجه طرح نیز از محل بودجه طرحهای عمرانی، پیوست شماره یک قانون بودجه تامین گردیده است .آقای دکتر اوکاتی رییس وقت دانشگاه بر این اعتقاد بودند که باید ساختمانها نمادی از رسالت دانشگاه را بیان نمایند . لذا مهندسین مشاور اروین معماری پارس با الهام گرفتن از سایت پروژه که در مجاورت دریا و در نزدیکی خلیج همیشگی فارس قرار دارد، طرح سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار را نمادی از کشتی طراحی کرد.

این کشتی که در پردیس دانشگاه پهلو گرفته است دید کامل از دریا را دارد و بالکن قرار گرفته در عرشه طبقه اول در فصول مناسب سال می تواند پذیرای مهمانان ویژه دانشگاه در فضای باز گردد.  ساختمان سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار منظره بسیار زیبایی از طبیعت و خلیج زیبای چابهار را به مخاطبان ارزانی می دارد.

سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار 

در طراحی ساختمان سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار ، طبقه همکف به آشپزخانه صنعتی و سلف پسران و طبقه اول به سلف سرویس دختران و همچنین اساتید اختصاص یافته است.

در زبان انگلیسی به آشپزخانه صنعتی ، Commercial Kitchen گفته می شود این عبارت انگلیسی به معنای آشپزخانه تجاری است . آشپزخانه تجاری بر خلاف آشپزخانه های خانگی به خاطر اهداف بزرگتر راه اندازی می شود و وقتی صحبت از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می شود عبارت Industrial Kitchen جایگزین می شود که در واقع تجهیزاتی قوی در زمینه آماده سازی ، پخت ، نگهداری  و شستشو با ظرفیتی بسیار بالا هستند .

در آشپزخانه صنعتی با توجه به میزان خروجی و ظرفیت بالا ، آنچه که بسیار مهم است سرعت عمل و کاهش زمان آماده سازی و پخت غذا است . بر خلاف آشپزخانه ی خانگی که برای تعداد محدودی که همان اعضای خانواده هستند باید غذا آماده شود در یک آشپزخانه صنعتی باید برای سلایق مختلف و در نهایت دقت و کیفیت بالای غذایی و با حجم و تعدادپرس بالا تهیه و آماده شود . در آشپزخانه صنتعتی ساختمان سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار، سردحانه هاخی زیر صفر و بالای صفر ، انبار ها، فضاهای آماده سازی گوشت ، مرغ، سالاد و فضاهای پخت کباب و خورشت و برنج در نظر گرفته شده است.

ساختمان سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار دارای فضاهایی چون آشپزخانه ، سالن غذا خوری بانوان و آقایان و سالن اساتید و فضاهای اداری می باشد. آشپزخانه برای آماده سازی ، پخت و ارایه طراحی شده است و پیش بینی توسعه آینده در آن لحاظ شده است . سردخانه های در نظر گرفته شده شامل سردخانه زیر صفر و بالای صفر درجه می باشد .

سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار
سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار

پروژه سلف سرویس دانشگاه علوم دریایی چابهار به علت محدودیت های اعتباری در سال هزار و سیصد نود و هشت افتتاح گردید .

Hits: 332